Berle Pool + Spa Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

Atyring af Ph værdi

BERLE POOL + SPA ENEFORHANDLER I DANMARK

Ph værdi –
SÅDAN JUSTERES ALKALINITETEN

Guide : Jeg kan ikke justere min pH-værdi

Måske kender du problemet: Du måler en pH-værdi på over 7,6. Du tilsætter SpaCare pH-Down og næste morgen måler du igen en for høj pH-værdi. Samtidig er dit vand sikkert også en anelse uklart?

Det skyldes højst sandsynligt, at dit badevands alkalinitet ikke er justeret.
Se vores video om opstart af spa (link).

Alkalinitet er vandets pH-buffer – dvs. jo større buffer, des større er vandets modstand overfor ændringer af pH.

For høj alkalinitet (>150 mg/l CaCO3) betyder, at du ikke kan ændre pH-værdien. Tilsætter du SpaCare pH-Down, ”skubbes” pH-værdien tilbage igen.

Alkaliteten kan sænkes med SpaCare Alka-Down.

For lav alkalinitet (< 60 mg/l CaCO3) betyder, at pH-værdien er ukontrollabel og pH’en hopper op og ned. Samtidig kan for lav alkalinitet bevirke korrosioner (rustdannelse) på dit spabad. Alkaliteten kan hæves med SpaCare Alka-Up.

Brug gerne spaberegneren på www.spacare.dk for at få oplyst, hvor meget du skal bruge af enten SpaCare Alka-Down eller SpaCare Alka-Up.

 1. Sådan justeres alkaliniteten: 

  1. Mål alkaliniteten (TA) med en digital SmartTest eller med teststrips. Er du i tvivl om hvordan, kan din SpaCare-forhandler hjælpe dig.
  2. Juster alkaliniteten til 80-120 mg/l. Brug spaberegneren på www.spacare.dk for at afmåle den korrekte mængde.
  3. Skal alkaliniteten sænkes, er det vigtigt, at pumpen er slukket, så vandet i spaen er helt stille, inden SpaCare Alka-Down tilsættes.
  4. Vent 3-4 timer og kontrolmål alkaliniteten igen.
  5. Mål pH-værdien med en digital SmartTest eller tablettester (mål ikke pH med strips, da det ikke er præcist nok). Juster derefter pH-værdien til 7,0-7,4 med enten SpaCare pH-Up eller SpaCare pH-Down.

  Nu er dit vand i balance! Alkaliniteten skal kun måles igen, hvis du oplever problemer med at styre pH.

  Se vores video om rent vand i din spa (link video- rent vand i din spa).

  OBS! Husk, at når der tilsættes plejemidler til spabadet, skal cirkulationspumpen (massagepumpen) køre, mens luftindblæsningen (luft-skruer på overkant af spabadet) skal være slukket.

  Tip! Hust at tage et brusebad og vaske dig, inden du bader i spaen – en afvasket person forurener 200 gange mindre end én, der ikke har vasket sig før brug!  

Derfor Viskan spa

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

I Skåne og Vestergøtland designer og producerer vi vores spabade efter svenske forhold.

Viskan Spa blev grundlagt i 2010 og er nu en af de største leverandører af premiumspa i Europa. Det er glædeligt, at så mange på så kort tid har opdaget fordelene ved vores produkter. Vi har bl.a. i vores spa en siddedybde, som gør at dine skuldre kommer helt ned i vandet, så du kan få fuldt udbytte af din spa året rundt.

BYGGET TIL SVENSKE FORHOLD

Klimaet i Skandinavien gør at temperaturen kan veksle helt op til 50 grader mellem sommer og vinter. Kulden er dog ikke den eneste udfordring, da luftfugtighed også stiller store krav til konstruktionen af spabade. Med udgangspunkt i dette, designer og producerer vi vores spa med følgende fordele:

– Markedets tykkeste kar

– Øget siddedybde

– Innovativ isolering

– Markedets tykkeste termocover

– Stor variation i vandmassagen

 

KOM TÆTTERE PÅ DINE NÆRMESTE

Mange af vores kunder fortæller os, at den største fordel ved vores spabade er, at det samler familie og venner på en anden måde. Her kommer man nærmere hinanden og kobler af fra hverdagens stres og jag.  Gå på opdagelse i vores katalog, og lad dig inspirere til at finde netop den spa, som passer til dine behov og ønsker. Velkommen i en verden af velvære

Johan Eriksson Charlotte Lindblad

Grundlæggere og ejere af Viskan Spa

Created with JOL-DATA