Berle Pool + Spa Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

Hvordan sikrer jeg at der ikke er bakterier i vandet?

BERLE POOL + SPA ENEFORHANDLER I DANMARK

Hvordan sikrer jeg, at der ikke er bakterier i vandet? Hvilket desinfektionssystem skal jeg vælge?

Nul bakterier

Vi gør altid en stor indsats for at guide dig til det helt rigtige valg af spa. Vi forsøger at skabe et rum og et miljø, som inspirerer og giver vores kunder en unik oplevelse.

Spabade er ikke små svømmebassiner, men helt specielle badeanlæg, hvor der stilles særlige krav til hygiejne, drift og tilsyn.

Den høje vandtemperatur og de skjulte rørsystemer kan være årsag til bakterievækst og ophobning af mikroorganismer, som kan medføre risiko for sygdomssmitte. 

Derfor er det vigtigt at du vælger et af SpaCares afprøvede og testede desinfektionssystemer! 


Den sikreste metode er at anvende klorbaserede desinfektionsmidler


Klor er det eneste stof, der både desinficerer (dræber bakterier) og oxiderer (forbrænder fedt og snavs).  Derfor bruger vi klorprodukter i spabade – for at sikre, at bakterierne ikke overlever, og at du kan nyde dine bade uden bekymringer.

Hvis du har en klorværdi på mellem 1–3 mg/l, kan der ikke være bakterier i vandet. Lavere klorværdier giver manglende sikkerhed for bakteriefrit vand, og højere klorværdier giver gener som klorlugt og udtørring af huden.

For at gøre det enkelt og hurtigt for dig at opretholde rent badevand i dit spabad, anbefaler vi, at du bruger SunWac 9 eller SunWac 12 (spabade med 500-1000 l vand bruger SunWac 9, mens større spabade bruger SunWac 12). 

 Spabade med 1000-1500 l vand, skal du blot tilsætte én SunWac 12 tablet, inden du bader, og én tablet efter. 

Tabletterne indeholder et brusemiddel, så de opløses efter fem minutter – og herefter kan du bade i spaen.

Produkterne er tilsat organisk egyptisk mynteekstrakt, som giver vandet en dejlig, afslappende duft, samtidig med at klorindholdet i tabletten sikrer, at du bader i rent vand.

I SpaCare-serien finder du også de klassiske klorprodukter som SpaCare Minichlor Granular og SpaCare Tab Twenty, (langsomt opløselige 20 grams klortabletter).
Hvad hvis jeg ikke vil bruge klor?

Hvis du ikke er meget for idéen om at bade i klorvand, kan du sagtens finde andre alternativer. Men husk at klor både oxiderer og desinficerer. Det betyder, at for at opnå en effektiv klorfri løsning, skal du altid bruge to produkter for at have tilnærmelsesvis samme effekt som klor.

Til klorfri badning anbefaler vi, at du anvender vores SpaCare OxyBox system (link), som er et moderne klorfrit system. OxyBox systemet er et behagelig lugtfrit alternativ til klor- og bromholdige desinfektionsmidler.

Alternativt kan du anvende SpaCare Bromin-tabletter sammen med SpaCare SpaChock. 

Se vores video om rent vand i din spa (link).

Derfor Viskan spa

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

I Skåne og Vestergøtland designer og producerer vi vores spabade efter svenske forhold.

Viskan Spa blev grundlagt i 2010 og er nu en af de største leverandører af premiumspa i Europa. Det er glædeligt, at så mange på så kort tid har opdaget fordelene ved vores produkter. Vi har bl.a. i vores spa en siddedybde, som gør at dine skuldre kommer helt ned i vandet, så du kan få fuldt udbytte af din spa året rundt.

BYGGET TIL SVENSKE FORHOLD

Klimaet i Skandinavien gør at temperaturen kan veksle helt op til 50 grader mellem sommer og vinter. Kulden er dog ikke den eneste udfordring, da luftfugtighed også stiller store krav til konstruktionen af spabade. Med udgangspunkt i dette, designer og producerer vi vores spa med følgende fordele:

– Markedets tykkeste kar

– Øget siddedybde

– Innovativ isolering

– Markedets tykkeste termocover

– Stor variation i vandmassagen

 

KOM TÆTTERE PÅ DINE NÆRMESTE

Mange af vores kunder fortæller os, at den største fordel ved vores spabade er, at det samler familie og venner på en anden måde. Her kommer man nærmere hinanden og kobler af fra hverdagens stres og jag.  Gå på opdagelse i vores katalog, og lad dig inspirere til at finde netop den spa, som passer til dine behov og ønsker. Velkommen i en verden af velvære

Johan Eriksson Charlotte Lindblad

Grundlæggere og ejere af Viskan Spa

Created with JOL-DATA