Berle Pool + Spa Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

Berle Pool & Spa

Viskanspa
V –  Serie

Spabade V – Serie

I vores V-serie tilbyder vi ni forskellige spa modeller. Alle er udstyret med massagedyser, som har forskellige funktioner og i forskellige størrelser, for at kunne give dig en optimal spabadoplevelse på samtlige pladser i spaen.
Du får altid en spa med justerbar punktmassage, og ikke mindst pulserende og roterende massage. Samtlige modeller er desuden udstyret med en separat programmerbar cirkulationspumpe og massagepumper med to forskellige hastigheder (Dual Speed Pump). Yderligere har vores tre topmodeller den avancerede Flexipump.
Denne massagepumpe har hele tre forskellige hastigheder, men derudover også et fjerde niveau, hvor pumpen selv ændrer hastighed løbende for ekstra variation og dermed sikrer optimal vandmassage.
V-serien er desuden udstyret med Viskans store lyspakke, aromaterapi samt markedets bedste rensningssystem AOP, som består af både ozon- og UV oxidation.
Styresystemet i alle modeller er fra Balboa, som er markedsledende på styresystemer til spa. Deres seneste og forbedrede version har bl.a. tilføjet en lang række styrings – og sikkerhedsfunktioner.
Varmelegemet i V-serien er produceret i titanium, for at sikre en bedre holdbarhed, og dermed også en længere levetid. Der kan desuden tilkøbes en fjernbetjening til styring af funktionerne i spaen, samt et komplet musikanlæg.

V- serien lignende produkter

Viskan Ekerø

Viskan Ængsø

Viskan Bjørkø

Viskan Asperø

Viskan Lindø

Viskan Vindø

Created with JOL-DATA