Berle Pool + Spa Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

Gode råd før købet af en spa

BERLE POOL + SPA ENEFORHANDLER I DANMARK

Gode råd og vejledning vedrørende køb

Vi gør altid en stor indsats for at guide dig til det helt rigtige valg af spa. Vi forsøger at skabe et rum og et miljø, som inspirerer og giver vores kunder en unik oplevelse.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ INDEN SPAEN LEVERES?
Spaen skal stå på et stabilt og jævnt underlag, som kan holde til vægten af en spa fyldt med vand og badendemennesker. Tal derfor gerne med en fagmand hvis du er i tvivl om eksempelvis din træterrasse er stærk nok eller hvormeget grus, der skal understøtte spaen hvis den skal stå på din græsplæne. Hvis du har planer om at sænke din spa ned i en terrasse eller lign. skal du være opmærksom på at der skal være plads tilgængelig for service hele vejen rundt om spaen. Alle elektroniske installationer skal udføres af en autoriseretelektriker. Strømtilslutningen kræver 3 faser og 16 ampere, Viskan  Dalerø undtaget som kræver 3 faser og 20 ampere.Spaen fyldes med 1300-2600 liter vand (afhængig af model)med en vandslange.

HVOR OFTE SKAL JEG SKIFTE VAND?
Vandet i din spa skal typisk skiftes 3-6 gange om åretafhængigt af brug og vandkvalitet. Inden tømning koblesstrømmen fra. For hurtig og enkel tømning anbefaler vi at bruge en dykpumpe. Brug gerne vandslangen til at skylledyser og udsug når du alligevel skifter vand. Filterkurve og indsug bør renses regelmæssigt

SKAL DER BRUGES KEMIKALIER FOR AT HOLDE BADEVANDET RENT?
Selvom et Viskan spa har både en cirkulationspumpe, partikelfilter og UV-C/Ozonator kræver det brug af kemikalier for at sikre, at vandkvaliteten og hygiejnen er helt i top. Læs brugsanvisningen for korrekt dosering på de respektive produkter

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG MIN SPA?HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG MIN SPA?
Kontroller vandets PH-værdi og klorindhold med jævnemellemrum for at opretholde en god badehygiejne. Spaenskomponenter kan tage skade såfremt PH-værdien er forlav. Anvend et mildt rengøringsmiddel uden slibemiddeltil rengøring af panelet på din spa. I langt de fleste tilfældevil det være nok at spule med en vandslange eller blotrengøre det med en våd klud. Brug ikke en højtryksrenserda den kan skade spaen. Nakkepuderne i spaen tages udog rengøres med vand. Såfremt din spa ikke skal benyttes ien længere periode kan du med fordel fjernenakkepuderne for at forlænge levetiden.


KAN JEG TØMME SPAEN OG LUKKE DEN NED?
Vi anbefaler at din spa altid er fyldt op med vand ogtilsluttet strøm. Det kan således være vanskeligt at kommeaf med alt vandet i spaen, og i frostvejr kan pumper ogdyser få frostsprængninger såfremt der stadig er vandtilbage i systemet. Ved varmere temperaturer kan deropstå mug og algevækst, hvis der ikke er cirkulation ellerkemikalier i vandet. Cirkulationspumpen gør netop, at derkommer bevægelse og cirkulation i vandet, at temperaturenholdes og algevækst forhindres. Såfremt du ikkeønsker at benytte din spa i en længere periode kan duindstille det til Sleep Mode.

Derfor Viskan spa

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

VELKOMMEN TIL SVERIGES ENESTE SPAPRODUCENT

I Skåne og Vestergøtland designer og producerer vi vores spabade efter svenske forhold.

Viskan Spa blev grundlagt i 2010 og er nu en af de største leverandører af premiumspa i Europa. Det er glædeligt, at så mange på så kort tid har opdaget fordelene ved vores produkter. Vi har bl.a. i vores spa en siddedybde, som gør at dine skuldre kommer helt ned i vandet, så du kan få fuldt udbytte af din spa året rundt.

BYGGET TIL SVENSKE FORHOLD

Klimaet i Skandinavien gør at temperaturen kan veksle helt op til 50 grader mellem sommer og vinter. Kulden er dog ikke den eneste udfordring, da luftfugtighed også stiller store krav til konstruktionen af spabade. Med udgangspunkt i dette, designer og producerer vi vores spa med følgende fordele:

– Markedets tykkeste kar

– Øget siddedybde

– Innovativ isolering

– Markedets tykkeste termocover

– Stor variation i vandmassagen

 

KOM TÆTTERE PÅ DINE NÆRMESTE

Mange af vores kunder fortæller os, at den største fordel ved vores spabade er, at det samler familie og venner på en anden måde. Her kommer man nærmere hinanden og kobler af fra hverdagens stres og jag.  Gå på opdagelse i vores katalog, og lad dig inspirere til at finde netop den spa, som passer til dine behov og ønsker. Velkommen i en verden af velvære

Johan Eriksson Charlotte Lindblad

Grundlæggere og ejere af Viskan Spa

Created with JOL-DATA